Produse & Servicii
Your Cart

Bayer

Brand: Bayer
First Words Baby este o papusa cu design nemtesc Bayer, de 38 cm. Ea are un corp moale si 24 de functii, fiind confectionata cu mult bun gust din materiale de calitate superioara. Daca o apesi pe burtica, ea rade, plange sau scoate alte sunete caracteristice bebelusilor.Papusa First Words Baby are o..
139,00Lei
Brand: Bayer
O păpușă drăguță și moale de 38 cm, cu o  față frumoasă și părul blond  va fi partenera de joacă perfectă a fetiței Dvs.Când o vei adormi, ea va închide ochii.Apăsați burtica și va scoate 12 sunete drăguțe pentru bebeluși.Cu corpul ei moale, este perfectă pentru a se mângâia. Are o suzeta ..
145,00Lei
Brand: Bayer
Bebelusul Interactiv este o papusa dulce de 38 cm cu 26 de functii.Daca ii apesi burtica, poti auzi sunete reale de bebelus, ceea ce o transforma intr-o jucarie adorabila.Daca ii dai bebelusului sticla, isi va misca gura si va scoate sunetele pe care le scoate un bebelus adevarat cand suge.Suge suze..
185,00Lei
Brand: Bayer
Papusa  Hello Baby Boy de 46cm, cu un design de calitate,  din gama de papusi nemtesti Bayer, are un corp moale, iar multitudinea de functii cu care este inzestratata ii atrage in mod deosebit pe copii.Producator: Bayer - papusi GermaniaDacă îi dai sticla, el se simte foarte feri..
209,00Lei
Brand: Bayer
Papusa Piccolina este o papusa-bebelus de 46 cm, din gama de papusi nemtesti Bayer, cu corp foarte moale si placut la atingere, cu multe functii.Producator: Bayer - papusi Germania Scoate sunete: Daca ii apesi mana stanga, ea scoate diferite sunete de bebelusSpune "mama": Daca o apesi pe mana&n..
259,00Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)