Cum cumperi?
Producători
 
Coşul meu
0 obiecte
 

Cum cumperi?

Cum puteti cumpara de la noi? Nimic mai simplu!

1. Va inregistrati prin crearea unui cont nou accesand "Log in" in meniul de sus. Pentru a va inregistra este nevoie de o adresa de e-mail valida deoarece aceasta va fi folosita pentru a primi informatii utile de la noi in legatura cu comenzile Dvs.  Nu este necesara autentificarea pentru a naviga sau a vizualiza produsele, dar este obligatorie pentru lansarea unei comenzi.

2. Pentru lansarea unei comenzi alegeti produsul dorit din categoria/subcategoria aflata in partea stanga a paginii din care face parte produsul si apoi faceti click pe "Adauga in cos". Produsul va ajunge in cosul de cumparaturi.  Repetati acest pas pana alegeti toate produsele pe care le doriti.        

3. Pentru vizualizarea produselor alese faceti click pe "Cosul meu" din meniul de sus. Daca doriti sa renuntati la unul din ele completati pentru produsul respectiv "0" la cantitate. Pentru a trimite comanda faceti click pe "Finalizare" din meniul de sus.

4. Vi se cere apoi sa alegeti tipul transportului. Acesta poate fi gratuit in cazul in care comanda Dvs. este mai mare de 500 RON si locuiti in Bucuresti. Puteti adauga eventuale comentarii referitoare la comanda Dvs.

5. Alegeti metoda de plata (la livrare sau prin transfer bancar).

6. Cititi si va dati acordul asupra conditiilor noastre de vanzare bifand "Am citit si sunt de acord". Dati "Continuare"

7.  Apasati "Confirma comanda"

Asta este tot!

Viziteaza site-ul Arexim pe ShopMania e-licitatie